Καλώς ήρθατε στο blog του Διαιτολογικού Κέντρου ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ. Μέσα από τις αναρτήσεις του blog θα ενημερώνεστε για θέματα διατροφής, καθώς επίσης και τρόπους που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες για να κερδίσετε ευεξία, μακροζωία αλλά και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας.
Ο στόχος του Διαιτολογικού Κέντρου είναι να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να:
α) μειώσετε το βάρος σας πιο εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και σωστά
β) αυξήσετε το βασικό σας μεταβολισμό, έτσι ώστε να καίτε περισσότερες θερμίδες
γ) αυξήσετε την υγεία, την ενέργεια, τη δύναμη και την αντοχή σας

11 Μαρ 2011

«Θέλω να χάσω βάρος. Γρήγορα και έτσι απλά!»

Ο τίτλος εύκολα μπορεί να δελεάσει για το περιεχόμενο του κειμένου που ακολουθεί και ο αναγνώστης να περιμένει πως θα διαβάσει συμβουλές για εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα. Κρύβεται ένας μύθος πίσω από αυτό γιατί δεν υπάρχουν μαγικά ‘τιπς’, μαγικές δίαιτες ούτε θαυματουργά τρόφιμα. Η λύση είναι απλή!

 Για να υπάρξει μια υγιής και μόνιμη απώλεια βάρους θα πρέπει να ακολουθηθεί μία ισορροπημένη και σωστά καταρτισμένη διατροφή έτσι ώστε να αποφευχθούν τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα της γρήγορης απώλειας βάρους αλλά και να μην μπλοκάρουμε τον μεταβολισμό μας με αποτέλεσμα την μη εύκολη απώλεια βάρους. Η διαδικασία απώλειας βάρους χρειάζεται πρώτα συντονισμένη προσπάθεια αλλά και υπομονή, όπως είπαν οι σοφοί υμών πρόγονοι ‘τα αγαθά κόποις κτώνται’. Πριν αρχίσετε λοιπόν μια προσπάθεια απώλειας βάρους θωρακιστείτε με υπομονή και αισιοδοξία, αναπτύξτε μια σταθερή και καλή συμμαχία με τον σύμβουλο διατροφής σας (διαιτολόγο σας) και ο καιρός θα επιβεβαιώσει τις προσπάθειες και τους κόπους σας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: